Dag make-up

Ben jij het helemaal beu om te werken met bakjes vol met make-up, waarvan je niet eens weet waarom en hoe te gebruiken?

  • Vind je make-up aanbrengen moeilijk?
  • Is het het kopen van de juiste make-up spullen in de juiste kleuren een uitdaging?
  • Wil jij de toegevoegde waarde van make-up ervaren
  • Wil jij serieus(er) genomen worden?

Ik ga je helpen om alle vragen op te lossen. Tijdens een make-up workshop of persoonlijk advies ga jij jezelf opmaken. Ik leer je hoe jij jezelf in een handomdraai mooi kunt opmaken. Ik leer je de volgorde en de technieken. Daarnaast adviseer ik je welke kleuren passen bij jouw ogen en huid. En je mag oefenen, oefenen, oefenen!

Laat je verrassen

Na een persoonlijk make-up advies maak ik een account voor je aan in mijn webshop. Hierin leg ik de gekozen kleuren zorgvuldig vast in een 10-stappenplan. (10 verschillende productgroepen zoals oogschaduw, foundation en lipstick) Zo weet je precies welke kleuren bij je passen en komt er een einde aan dat laatje vol met ongebruikte lipsticks, blushes en poeders. Ik werk met de make-up van Art of Image. Deze is hypoallergeen, dierproefvrij en dermatologisch getest. Daarnaast kan ik deze make-up speciaal afstemmen op jouw huid, haar en ogen. Deze make-up kan tijdens het advies aangeschaft worden en kan ten alle tijden nabesteld worden via mijn account in de webshop van Art of Image.