Wie is Meringe?

Hallo, ik ben Inge van Meringe!

In mijn werk als personal branding trainer en coach ontmoet ik dagelijks enthousiaste mensen die vooruit willen. Ambitieuze mensen die meer zelfvertrouwen willen ervaren. Als je zelfbewust met je eigen stijl en persoonlijkheid door het leven gaat, krijg je een sterke, professionele uitstraling. Je omgeving pikt dat op en gaat positief op je reageren. Dat weet ik uit eigen ervaring.

JE UITSTRALING BEPAALT JE SUCCES 

Tegenwoordig heb ik nog altijd mijn eigen kledingstijl met leuke details. Maar er vond een cruciale verandering plaats, waardoor mijn uitstraling nu in mijn voordeel werkt. Die uitstraling is namelijk gericht op een succesvolle imago-consultant zijn. 
Waarom is de één succesvol in zijn carrière en de ander niet? Ondanks alle pogingen om ieder mens als ‘gelijk’ te beschouwen, blijkt toch dat succes te maken heeft met ‘er aantrekkelijk uitzien’. Maar het goede nieuws is dat er aantrekkelijk uitzien niets met knap of lelijk te maken heeft. Er aantrekkelijk uitzien wordt bepaald door de balans in je uitstraling: je kledingkeuze, je uiterlijke verzorging, je houding en je presentatie. Je hebt dus veel meer zelf in de hand dan je zou denken. Wanneer jij je kleedt en presenteert naar de functie of de doelen die je nastreeft, heb je al een streepje voor op anderen. 

ALTIJD ZELFBEWUST JEZELF

Als trainer in personal branding en imago laat ik je ervaren hoe je succesvoller kunt worden. Met mijn kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke presentatie en persoonlijke kleding- en stijlkeuzes, haal ik de beste versie van jou naar boven. Met effectieve presentatietechnieken (o.a. NLP) vergroot ik je zichtbaarheid. Je leert effectiever communiceren en jezelf beter profileren. Ik benoem jouw sterke punten en zorg dat je een positieve, onuitwisbare indruk op mensen kunt maken. Ik zet jou in de hoofdrol van je leven. Zodat je altijd zelfbewust jezelf kunt blijven. 
Bel of mail me dan vrijblijvend voor meer informatie of een offerte op maat.