Workshops

Hieronder een overzicht van een aantal workshops. Deze workshops kun je het gehele jaar door boeken. De workshops “de kracht van je uitstraling” is ook uitermate geschikt als eindejaarsactiviteit. Alle workshops worden enthousiast ontvangen door zowel mannen als vrouwen.

De kracht van je uitstraling

In deze interactieve workshop gaan we werken aan de eerste indruk en uitstraling. In de huidige tijd ben je zichtbaarder dan ooit en is jouw uitstraling een perfect marketinginstrument. Zowel live als ook online doet de eerste indruk ertoe en kun je non-verbale communicatie inzetten voor een goede persoonlijke presentatie. Tijdens deze (online) training krijg je praktische tips om jezelf optimaal te presenteren.

Onderwerpen die in deze interactieve workshop aan de orde komen zijn o.a.:

  • welke eerste indruk maak jij en hoe zou je willen overkomen;
  • het belang van kleuren en vormen binnen onze communicatie;
  • tips hoe je een eerste indruk krachtiger maakt.
  • welke kleuren staan mooi en welke niet

Doel van de workshop

Aan de slag gaan met je zelfbeeld en uitstraling levert je altijd iets op. Als jouw eerste indruk visueel, verbaal en vocaal met elkaar in balans is, communiceer je een sterke en krachtige boodschap. Zo creëer je je eigen kansen. Want de mens is er nu eenmaal goed in om te denken “als het er zo uit ziet dan zal het ook wel zo zijn!”

Videopitch, leren omgaan met weerstand voor een camera

In deze workshop werk ik samen met cameraman Paul Fekkes.  In deze workshop dagen wij de deelnemers uit om op een leuke manier uit hun comfortzone te komen. Dit doen we door de deelnemers in 3 rondes voor de camera te laten staan. Elke ronde opnieuw zie je ze groeien. Deelnemers mogen vertellen over hun werk of over de leuke dingen in hun leven. Bijvoorbeeld over kinderen of over ervaringen met collega’s. 

Tevens krijgen de deelnemers montage technisch advies over hoe je een video in elkaar zet door te knippen en te plakken.

Doel van deze workshop is:

  • zichtbaarheid (voor de camera) te bevorderen;
  • trots durven te zijn op jezelf;
  • meer zelfvertrouwen;
  • ervaren hoe leuk het is om uit je comfortzone te komen en het eens anders te doen dan je altijd al doet.

Kleurenanalyse

Elke deelnemer neemt plaats voor de spiegel. Met de analyse doeken bepaal ik welke kleuren het mooiste bij deze persoon aansluiten. Daarna laat ik m.b.v. een aantal shawls in allerlei kleuren zien welke tinten mooi aansluiten bij iemands uitstraling en hoe deze op een positieve manier het gezicht versterken. De overige deelnemers kijken ondertussen mee en zien wat steeds opnieuw gebeurd met de uitstraling van de ander. Ikzelf vertel ondertussen steeds wat ik doe, wat ik zie, welke invloed dit heeft op je uitstraling. Tevens vertel ik over de invloed van kleuren op je uitstraling in het algemeen.

Na afloop van de workshop:

  • Iedere deelnemer heeft een persoonlijke kleurenanalyse gehad.
  • Iedere deelnemer weet na welk kleurtype (zomer, herfst, winter of lente) bij hem/haar aansluit.

Iedere deelnemer ontvangt een kleurenpas als geheugensteuntje.